Sender svenskerne deres gamle tøj til tipstjenesten?

Dagens Nyheter 8.7.11, side 5

Sender svenskerne deres gamle tøj til tipstjenester og butikker? Nej, det står der faktisk ikke i den svenske overskrift. Ordet ”tipp” betyder her lossepladsen på dansk. Artiklen handler om, at svenskerne ikke længere slider deres tøj op, men køber nyt tøj hele tiden, og lader det gamle tøj enten gå til lossepladsen eller til genbrug.

Hvis du er interesseret i flere indlæg om lumske og sjove svenske avisoverskrifter, og gerne vil vide mere om vanskelighederne med at oversætte mellem dansk og svensk, kan du gå ind på oversigten her. Vi følger med i de svenske aviser dagligt og prøver at finde nyt materiale til bloggen hver dag.

Hvis du er interesseret i andre blogindlæg, er hovedoversigten her.

Hvis du vil købe en oversættelse af os eller benytte vores omfattende  ordbøger mellem dansk og svensk helt gratis, er adressen til hjemmesiden www.dansk-og-svensk.dk (hovedsageligt dansk/svensk oversættelse, men også andre sprog).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *